Logo
Slovenský večerník
Obamovci RIADIA krajinu,“ hovorí vojenský historik Victor Davis Hanson.

Barack Obama povedal, že chce slúžiť tretie funkčné obdobie „v mojom suteréne a potení“. A on „žije svoj sen“ tým, že používa Joea Bidena ako „osobu vystrihnutú z lepenky,“ vyhlásil Hanson.

„Obama nikdy neposunul krajinu tak doľava, ako chcel. Bol príliš hanblivý a mal pocit, že ešte nie je pripravený. Ak by nebol znovu zvolený, poškodilo by to jeho odkaz. Bolo to príliš nebezpečné. Takže teraz s Joeom Bidenom žije svoj sen.“

V novembri 2020 Barack Obama povedal Stephenovi Colbertovi:

"A zvykol hovorievať: 'Vieš čo? Keby som mohol urobiť opatrenie, kde by som mal zastupujúceho, frontmana alebo ženu, a oni by mali nasadené slúchadlá, a ja by som bol v pivnici so svojím Sudom, ktorý by sa cez materiál a ja som mohol povedať riadky, ale niekto iný hovoril a robil celý obrad, s tým by som bol v pohode.'“

"To je to, čo teraz robí," povedal Hanson.

"Obamovci vládnu krajine. Chcem tým povedať, že milujú Joea Bidena takého, aký je, pretože je tvor. Je to len kartón, ktorého vystrihnú a hodia do pivnice a z času na čas ho prinútia pohnúť sa, a potom riadia celú agentúru. Obama je zodpovedný za hranicu. Je zodpovedný za celú epidémiu kriminality. Toto chcel. A Biden bol veľmi nápomocný."
#victordavishanson #barackobama #joebiden #usa
"He's The One Behind Everything" - Victor Davis Hanson - YouTube

Victor Davis Hanson is the Martin and Illie Anderson Senior Fellow in Residence in Classics and Military History at the Hoover Institution, Stanford Universi...

10 mesiace dozadu

Zatiaľ žiadne komentáre!

Zdá sa, že tento príspevok zatiaľ nemá žiadne komentáre. Ak chcete komentovať tento príspevok od používateľa Slovenský večerník, kliknite na v dolnej časti pod ňou